Missa inte det!

10% rabatt på alla dina personliga produkter

-10%tancar

Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
menu 2.5
details

Leverans på hemadress eller vid samlingspunkt

Kr
BESTÄLLA
VÄRDE
Standard Frakt
6/11 Dagar
Express Frakt
3/5 Dagar
Mer än 239 kr Kr GRATIS GRATIS
Mellan 150 kr Kr och 239 kr Kr GRATIS 69 kr
Mindre än 150 kr Kr 49 kr Kr 118 kr

 

Leverans på hemadress eller vid samlingspunkt

Kr
BESTÄLLA
VÄRDE
Standard Frakt
6/11 Dagar
Express Frakt
3/5 Dagar
Mer än 239 kr Kr GRATIS GRATIS
Mellan 150 kr Kr och 239 kr Kr GRATIS 69 kr
Mindre än 150 kr Kr 49 kr Kr 118 kr

 

altDu har lagt till1produkt (er)
Se kundvagn

Lär känna Stikets


Stikets föddes 2010, som ett resultat av en idé av en mamma, Stephanie Marko, som ville lösa ett vardagsproblem för familjer, nämligen det att saker kommer bort. Hennes syfte var att erbjuda en praktisk, effektiv och ekonomisk lösning för att märka kläder, böcker, skor, skolutrustning, ryggsäckar och andra föremål, för att göra livet lättare för familjer.

Familjen främst
Stikets: family first

Sedan dess har Stikets tagit syftet att hjälpa familjer i ordens bredaste bemärkelse, som en transversell idé. Utöver att ständigt nyskapa för att försäkra den högsta kvaliteten på alla våra produkter, jobbar vi därför för att göra Stikets till ett kvalitetsföretag, med fokus på jämställdhet och jämlikhet på alla nivåer.

 

Ett globalt märke
About Stikets, Global Brand

På Stikets tror vi inte att värderingar står i vägen för produktivitet, tvärt om, de går hand i hand. Under 2019 har Stikets nått strecket 1 miljon beställningar, vilka har skickats till 40 länder runt hela jorden. Vi uppfinner hela tiden för att tillhandahålla nya produkter med de bästa egenskaperna för att tillgodose familjers behov.


Att du är nöjd är vårt mål

På Stikets gör vi vårt bästa för att förstå våra kunders behov, och att hela tiden möta dessa behov. Vår resa med dig slutar inte med att du skickar in din beställning, vi finns där för dig under hela tiden då du använder dina produkter. Vårt mål är att du ska vara nöjd, vilket är anledningen till att både vår marknadsföring och vår kundsupport är lika viktiga. Våra kunders berättelser och omdömen backar upp oss, och sporrar oss att fortsätta förbättra oss.

På Stikets är vi mammor och pappor som, precis som du, vill det bästa för våra familjer. Gå med i Stikets community på din favoritplattform för sociala medier, och håll dig uppdaterad kring påpassliga produkter och säsongserbjudanden. Vi blir jätteglada om du delar dina idéer och förslag med oss. Vi ser fram emot att ha dig ombord!

Kontakta oss via:
Contacta por whatsapp
©2021,
The Stikets Company
| Allmänna villkor | Cookie-policy
Titol del popup modal
Visite.....