Missa inte det!

10% rabatt på alla dina personliga produkter

-10%tancar
Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
menu 2.5
details

Leverans på hemadress eller vid samlingspunkt

Kr
BESTÄLLA
VÄRDE
Standard Frakt
6/11 Dagar
Express Frakt
3/5 Dagar
Mer än 239 kr Kr GRATIS GRATIS
Mellan 119 kr Kr och 239 kr Kr GRATIS 69 kr
Mindre än 119 kr Kr 49 kr Kr 118 kr

 

Leverans på hemadress eller vid samlingspunkt

Kr
BESTÄLLA
VÄRDE
Standard Frakt
6/11 Dagar
Express Frakt
3/5 Dagar
Mer än 239 kr Kr GRATIS GRATIS
Mellan 119 kr Kr och 239 kr Kr GRATIS 69 kr
Mindre än 119 kr Kr 49 kr Kr 118 kr

 

altDu har lagt till1produkt (er)
Se kundvagn

Allmänna villkor

Webbplatsens ägare.  Domänen www.stikets.se, är registrerad av The Stikets Company, S.L., med momsregistreringsnummer ESB65303349 på adressen Passeig Jacint Verdaguer 132, planta 2 entrada, Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 24, 08700 Igualada (Barcelona) Spanien. Telefonnummer +34 931 228 558 och e-postadress help@stikets.se. Registro Mercantil Central Barcelona, Tomo 41931, Folio 81, Hoja B396091, Inscripción 1.


 

Allmänna villkor

1.- Med dessa användarvillkor reglerar The Stikets Company, S.L., åtkomst till denna webbplats, och tillgängligheten av informationen som finns på den, av dess klienter och andra internet-användare.

2.- Genom att använda denna webbsida accepterar användaren dessa användarvillkor.

3.- Användningen av denna webbplats och den information som den innehåller är i princip kostnadsfri, utan att det påverkar det faktum att denna omständighet kan förändras. I ett sådant fall lovar The Stikets Company, S.L. att publicera de nya användarvillkoren på webbplatsen så snart som möjligt.

4.- Användaren får inte använda denna webbsida eller dess information för ändamål som är illegala, omoraliska, eller störande för allmänheten, och som en generell regel lovar användaren att använda innehållet under dessa villkor. Ansvaret för båda dessa faktorer - tillgång och information - ligger hos den berörda personen, och The Stikets Company, S.L., kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan härröra från denna åtkomst eller användning av informationen som ligger utanför dess kontroll.

5.- The Stikets Company S.L kan inte hållas ansvariga för eventuella fel vid användandet av webbbplatsen eller dess innehåll och de har utfört alla möjliga åtgärden för att förhindra att dessa fel uppkommer.

The Stikets Company, S.L. reserverar sig rätten att temporärt stänga ner tillgång till webbplatsen utan förvarning om de behöver utföra underhållsarbete, reparationer, uppdateringar eller förbättringar på sidan.

6.- Allt innehåll på webbplatsen (inkluderande, men inte begränsat till, databaser, bilder, teckningar, grafik, textfiler, ljudfiler, videofiler och mjukvara) tillhör The Stikets Company, S.L., och är skyddade av nationell och internationell upphovsrätt och industriella rättigheter.

Varumärken, emblem, distinkta märken och logotyper med The Stikets Company, S.L., som syns på webbplatsen tillhör The Stikets Company, S.L. Samma villkor gäller domännamnet www.stikets.dk.

Inga texter, teckningar, grafikfiler, videofiler, ljudfiler som tillhör The Stikets Company, S.L., får redigeras, kopieras, modifieras, reproduceras, tolkas eller översättas av Användaren eller en tredje part utan explicit godkännande av The Stikets Company, S.L., om inte motsatsen uttryckligen uttrycks.

Icke auktoriserad användning av informationen på webbplatsen, såväl som inskräkningar i upphovsrätten och industriella rättigheter, kommer att leda till rättsliga åtgärder.

7.- Inrättandet av någon form av hyperlänk från en annan webbplats till någon av sidorna på webbplatsen tillhörande The Stikets Company, S.L., kommer att leda till följande åtgärder:

 • Åtkomst till tjänsterna på webbplatsen tillhörande The Stikets Company, S.L., är förbjuden.
 • Inga djuplänkar som leder till webbplatsen tillhörande The Stikets Company, S.L. eller dess tjänster får upprättas, och ej heller får webbläsarmiljö eller gränsmiljö skapas runt sidans innehåll.
 • Ingen falsk, inexakt eller felaktig information kan ingå om sidorna på webbplatsen tillhörande The Stikets Company, S.L., och dess tjänster. Viktigast av allt, utöver de tecken som formar hyperlänken till webbplatsen som tillhör The Stikets Company, S.L., får den inte innehålla några varumärken, kommersiella namn, emblem, beteckningar, logotyper, slogans eller andra distinka symboler som tillhör The Stikets Company, S.L.
 • The Stikets Company, S.L. ansvarar inte under några omständigheter för innehåll eller tjänster som görs tillgängliga för allmänheten på webbplatsen som hyperlänken leder till, inte heller någon information eller uttalanden som visas på webbplatsen.
 • Alla hyperlänkar till webbplatsen som tillhör The Stikets Company, S.L., måste synas på webbplatsens startsida.

8.- Sekretess och dataskyddspolicy

Följande sekretesspolicy är avsedd att informera dig om hur vi använder din personliga information i enlighet med bestämmelserna och kraven i den europeiska allmänna databeskrivningsförordningen (GDPR).

 • A. Rätt till information

  Denna dataskyddspolicy reglerar tillgången till och användningen av tjänsten på webbplatsen www.stikets.se samt resten av Stikets webbplatser som The Stikets Company, SL, tillhandahåller Internet-användare intresserade av deras tjänster och innehåll i Enligt Stikets Company, SL, ägare av webbplatsen, informerar användaren av denna webbplats om en automatisk fil av personuppgifter som skapats av The Stikets Company, SL och under användarens ansvar.

 • B. Syfte

  Uppgifterna för registrerade användare via formulären aktiverade för detta ändamål på webbplatsen samlas in av The Stikets Company, SL, för att underlätta tillhandahållandet av tjänster som The Stikets Company, SL, tillhandahåller genom nämnda webbplats. Webb. När det gäller uppgifter som erhållits genom sammanslagningspromotioner eller provprodukter kan uppgifterna delas med det samarbetsvilliga företaget för kampanjkampanjen.

  Den samlade personuppgifterna kommer att behandlas av The Stikets Company, S.L. enligt följande syften:

  • Hantera dina kontaktförfrågningar med The Stikets Company, S.L. genom kanalerna som tillhandahålls för det på Stikets Company, S.L.s hemsida.
  • Hantera inköp som görs inom ramen för webbplatsen, inklusive hantering av betalning och befrielse från ordern.
  • Hantera prenumerationen på nyhetsbrevet, gjord genom den kanal som finns på Stikets Company, S.L.s hemsida.
  • Utför datarapporter om användningen av webbplatsen och kontrollera användarnas preferenser och beteende.
  • Hantera sändningen av tillfredsställande undersökningar baserade på inköp av produkten eller tjänsten hos The Stikets Company, S.L. för att förbättra dagens upplevelse av våra kunder.
  • Analysera dina data för att skapa användarprofiler som gör det möjligt att definiera de produkter som kan vara av intresse.

  Uppgifterna kommer att hållas under den tid som är nödvändig för att uppnå de ändamål för vilka de samlades, såvida inte användaren begär sitt tillbakadragande till The Stikets Company, S.L., motsätter eller återkallar hans samtycke.

 • C. Obligatorisk eller frivillig typ av information som tillhandahålls av användaren och uppgifternas noggrannhet

  Obligatoriska fält, normalt markerade med en asterisk (*) i registreringsformuläret som ska fyllas i av användaren, är absolut nödvändiga för att kunna följa din begäran, att frivilligt inkludera data i de återstående fälten. Användaren garanterar att personuppgifterna till The Stikets Company, S.L. De är sanna och ansvarar för att kommunicera med samma förändring av dem.

 • D. Användarens samtycke

  Sändningen av personuppgifter genom användning av elektroniska former av The Stikets Company, S.L. eller e-postmeddelanden, innebär avsändarens uttryckliga medgivande till den automatiska behandlingen av de uppgifter som ingår i tjänsterna och produkterna relaterade till syftet med webbplatser för The Stikets Company, SL, samt till sändning av kommunikations elektroniskt sätt med informationsrelaterade till Stikets Company, SL, och dess initiativ.

 • E. Vilka användardata kommer The Stikets Company SL att hantera?

  Stikets Company, S.L. kommer att hantera följande kategorier av data:

  • Identifieringsuppgifter: namn, efternamn, nationellt identitetsbevis eller utlänningsidentitetsnummer och bild.
  • Kontaktuppgifter: adress, fast telefon, mobiltelefon, e-postadress.
  • Personliga egenskaper: födelsedatum, ålder, kön, nationalitet.
  • Bankuppgifter: Kontonummer, Ägare, SEPA-mandat.
  • Övriga uppgifter: Uppgifter från berörda parter i de öppna fälten för blanketterna på webbplatsen.
  • Navigationsdata.

  I händelse av att användaren lämnar uppgifter från tredje part, förklarar han / hon att ha sitt samtycke och åtar sig att överföra informationen i sekretesspolicyn till den berörda personen, ägaren till nämnda uppgifter, undantag från The Stikets Company, S.L. av något ansvar i detta avseende. Emellertid, The Stikets Company, S.L. kan utföra de nödvändiga verifieringarna för att verifiera detta faktum och anta de korrekta noggrannhetsåtgärder som motsvarar, i enlighet med bestämmelserna om skydd av personuppgifter.

  Ett av syftena för vilka Stikets Company, S.L. behandlar personuppgifter som tillhandahålls av användarna är att skicka dem elektronisk kommunikation med information om varor, tjänster, kampanjer, erbjudanden, händelser eller relevanta nyheter för användarna. När någon sådan kommunikation görs kommer den att behandlas enbart och uteslutande för de Användare som inte tidigare uttryckt sitt vägran att ta emot dem.

  För att utföra det föregående arbetet, The Stikets Company, S.L. Du kan analysera data som erhållits av enheterna och webbplatserna för The Stikets Company, S.L. grupp, för att skapa användarprofiler som gör att du kan definiera mer detaljerat de produkter som kan vara av intresse för dig.

  Om användaren vill sluta ta emot kommersiell eller marknadsföringskommunikation från The Stikets Company, SL, kan han begära att tjänsten annulleras genom att klicka på länken som är aktiverad för sådana ändamål inom ramen för sådan kommersiell kommunikation eller genom att skicka ett mail till följande e-postadress: help@stikets.se.

 • F. Vilken är legitimiteten för behandlingen av dina uppgifter?

  Behandlingen av data för förvärv av produkter via webbplatsen är nödvändig för att följa kontraktsförhållandet mellan användaren och The Stikets Company, S.L.

  Behandlingen av dina uppgifter för marknadsföring, relaterad till varor och tjänster från The Stikets Company, S.L. och liknande tjänster för sina kunder kommer att baseras på det legitima intresset som erkänns av regelverket när användaren har köpt varor och / eller tjänster från The Stikets Company, SL. Om det inte finns något sådant avtalsförhållande, kommer databehandling att baseras på Användarens samtycke samlas in i gällande gällande bestämmelser.

  Behandlingen av ovannämnda ändamål kommer alltid att ske med användarens samtycke eller baserat på ovan nämnda berättigade intresse och kommer att vara nödvändigt för att följa din begäran. Om du återkallar ditt samtycke till någon av behandlingarna kommer det inte att påverka lagenligheten av de behandlingar som tidigare utförts.

  För att återkalla sådant samtycke kan användaren kontakta The Stikets Company, S.L. genom följande kanaler: genom brev adresserat till The Stikets Company, S.L. till adressen Passeig Jacint Verdaguer 132, planta 2 entrada, Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 24, 08700 Igualada (Barcelona) Spanien eller genom att klicka på den automatiska nedladdningslänk som finns tillgänglig i varje kommersiell kommunikation skickad av The Stikets Company, S.L. eller via e-post till help@stikets.se

 • G. Med vilka mottagare kommer användarens data att delas?

  Användarens data kan kommuniceras till:

  • Företag och webbplatser för The Stikets Company, S.L., endast för interna administrativa ändamål och / eller för ovan angivna ändamål.
  • Företag och webbplatser för The Stikets Company, S.L. för sändning av kommersiell kommunikation om produkter och tjänster som erbjuds av de företag som bildar det, förutsatt att användaren har samtyckt till det.
  • Offentliga förvaltningar och behöriga nationella och / eller europeiska myndigheter, i de fall som föreskrivs i lagen.

  Dessutom kan data vara tillgängliga av enheten The Stikets Company, S.L. och av leverantörer av The Stikets Company, S.L. och samarbetsvilliga företag av cobranding, där tillgången är nödvändig för att de rättsliga förpliktelserna och / eller de tidigare angivna syftet uppfylls. Dessa leverantörer behandlar inte dina data för egna ändamål som inte tidigare rapporterats av The Stikets Company, S.L.

  Mottagarna som anges i detta avsnitt kan vara placerade inom eller utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, i det senare fallet vederbörligen legitimerade internationella dataöverföringar.

 • H. Användaransvar

  Användaren:

  • Garanterar att det är större än arton (18) år och att uppgifterna till The Stikets Company, S.L. De är sanna, korrekta, fullständiga och aktuella. För dessa ändamål är användaren ansvarig för sanningen av all data som kommuniceras och kommer att hålla informationen i tid, på ett sådant sätt att den svarar på deras verkliga situation.
  • Garantier som du har informerat tredje part om dem som lämnar uppgifter om eventuella aspekter i detta dokument. Det garanterar också att du har fått ditt tillstånd att lämna dina uppgifter till The Stikets Company, S.L. för de angivna ändamålen.
  • Ska ansvara för felaktiga eller felaktiga uppgifter som lämnas via webbplatsen och för direkt eller indirekt skada, att detta kan orsaka Stikets Company, S.L. eller till tredje part.
  • Genom att acceptera förhandsgranskningen intygar användaren att han har behörighet att reproducera bilderna och gör det på egen risk. Det är inte tillåtet att reproducera upphovsrättsskyddade bilder från tredje part.
 • I. Nyhetsbrev och elektronisk kommunikation

  Stikets Company, SL, kan göra tillgängligt för användare som tidigare har auktoriserat det via abonnemangsformuläret aktiverat för detta ändamål, tjänsten att skicka ett nyhetsbrev som innehåller de mest relevanta nyheterna, nyheterna och informationen på webbplatsen. Användaren kan också avbryta eller ändra abonnemangsdata till ovannämnda bulletin genom den interaktiva blanketten som ingår i webbplatsen. På samma sätt informerar The Stikets Company, S.L. att det kommer att skicka kommersiell kommunikation på elektronisk väg med information om andra produkter, tjänster och evenemang som kan vara av intresse för webbplatsens användare när de uttryckligen begär det. Samtycket kan återkallas när som helst av användaren.

 • J. Användning av chattfunktionen "Kundtjänst"

  En av de möjligheter som vi erbjuder dig är Customer Care chat så att vår service är ännu trevligare för dig. Genom denna chatt har du möjlighet att konsultera innan du köper på vår hemsida. Hela chattprocessen är helt anonym, utan att ditt namn eller annan personlig information visas. För att ständigt förbättra kvaliteten på vår kundtjänst i chatten registrerar vi historiken för analys och förbättringsändamål, helt anonymt. Dessa poster raderas en gång utvärderas.

 • K. Säkerhet

  Stikets Company, SL, upprätthåller säkerhetsnivåerna för skydd av personuppgifter enligt Royal Decree 994/1999 av den 11 juni om säkerhetsåtgärder för automatiska filer som innehåller personuppgifter och har fastställt alla tekniska medel som står till ditt förfogande för att Undvik förlust, missbruk, ändring, obehörig åtkomst och stöld av data som tillhandahålls av användaren via webbplatsen, utan att det påverkar att du informerar om att säkerhetsåtgärder på Internet inte är impregnerbara. Stikets Company, SL, förbinder sig att följa sekretess- och konfidentialitetsplikten med avseende på personuppgifterna i den automatiska filen i enlighet med gällande lagstiftning, samt att ge dem en säker behandling i internationella överföringar och dataöverföringar som , i förekommande fall, kan förekomma.

 • L. Cookies och IPs

  Cookiesna tillåter The Stikets Company, SL, att samla in data för statistiska ändamål som: datum för första besöket, antal besökta besök, datum för det senaste besöket, webbadress och domän från vilken den kommer, utforskare som används och upplösning av skärmen . För mer information om cookies och hur du vet, blockera eller ta bort cookies från din webbläsare klicka här.

 • M. Spamming

  Stikets Company, S.L., använder inte "spamming" -tekniker och bearbetar bara de data som användaren sänder via de elektroniska blanketterna som är aktiverade på denna webbplats eller e-post. Behandling av personuppgifter, liksom sändning av kommersiell kommunikation som görs via elektroniska medel, överensstämmer med den europeiska allmänna databeskrivningsförordningen.

 • N. Rätt att motsätta, korrigera och uppdatera data

  Användaren kan skicka ett brev till The Stikets Company, SL, till adressen som anges i rubriken i denna policy, eller genom ett mail till adressen help@stikets.se, bifoga en kopia av sitt identitetsdokument när som helst och gratis till:

  • Återkalla de beviljade tillstånden.
  • Få bekräftelse om huruvida i The Stikets Company, S.L. Personuppgifter om användaren eller inte behandlas.
  • Få tillgång till dina personuppgifter.
  • Rektifiera felaktiga eller ofullständiga uppgifter.
  • Begära att du raderar dina uppgifter, bland annat av att uppgifterna inte längre är nödvändiga för de syften som samlats in.
  • Hämta från Stikets Company, S.L. Begränsningen av databehandling när något av villkoren i dataskyddsbestämmelserna är uppfyllda.
  • Få mänsklig intervention, för att uttrycka din synvinkel och att utmana de automatiska beslut som antagits av The Stikets Company, S.L.
  • Begär överföringen av dina uppgifter.
  • Kontakta Stikets Company, S.L. via följande adress: help@stikets.se
  • Ansök om anspråk på skydd av dina personuppgifter när den berörda personen anser The Stikets Company, S.L. har brutit mot de rättigheter som erkänns av gällande bestämmelser om dataskydd.

  Användaren har rätt att få tillgång till denna information, för att rätta till om informationen är felaktig och att avregistrera tjänsterna från The Stikets Company, S.L. Dessa rättigheter kan göras effektiva genom konfigurationen av webbsidan själv. I händelse av problem för den effektiva genomförandet online såväl som för alla typer av tvivel eller kontrovers gällande vår integritetspolicy, kan du kontakta oss via: help@stikets.se.

  Senast uppdaterad: 23 maj 2018.

9.- Uttagspolicy. Stikets tillåter produktretur upp till 14 kalenderdagar från det datum då beställningen togs emot utan förklaring. För att starta returprocessen kan kunden skicka ett e-postmeddelande till vårt kundtjänstteam på help@stikets.com om avsikten att returnera produkten. Vänligen fyll i ångerformuläret, skriv ut det och skicka utskriften tillsammans med produkten/produkterna som ska returneras. Efter att ha tagit emot och verifierat de returnerade produkterna kommer Stikets att behandla återbetalningen inom 10 arbetsdagar. Beloppet kommer att krediteras tillbaka via samma betalningsmetod som användes i den ursprungliga transaktionen. Stikets ansvarar inte för kostnaderna för returförsändelsen.

10.- Användarvillkoren på denna webbplats är obestämda. The Stikets Company, S.L. reserverar sig ensidiga rättigheter att ändra användarvillkoren på sidan, såväl som innehållet på sidan och användarvillkoren på deras gratis värdtjänst för artiklar som är inkluderade i detta dokument.

11.- Dessa användarvillkor och tillhandahållandet av tjänsterna på denna webbplats regleras av spansk lag. Parterna skall, då det väljs, lösa konflikter och avstå övriga jurisdiktioner, i användarens domstolar. The Stikets Company, S.L. är medlemmar av Confianza Online och i enlighet med dess Code of Ethics.

12.- Stikets förbehåller sig rätten att avbryta en bekräftad order eller vägra att acceptera en beställning av något av följande skäl:

 • Produkten är inte tillgänglig eller är slut i lager.
 • Informationen på beställningen är inte korrekt eller verifierbar.
 • Beställningen innehåller material som är upphovsrättsskyddat, en tredjeparts egendom, innehåller känsligt innehåll, är av politisk art eller är för vuxen allmänhet.
 • Det var ett tekniskt fel eller prissättningsfel på webben när ordern placerades.
 • Det var inte möjligt att leverera beställningen till den angivna adressen.

I det fall en beställning avbryts av Stikets, kommer kunden att informeras via e-post eller telefon och kunden återbetalas för beställningsbeloppet.


 

Upphovsrätt

The Stikets Company, S.L. äger upphovsrätt över all design, källkod och innehåll på webbplatsen www.stikets.se.

Företag The Stikets Company, S.L. äger industriella rättigheter relaterade till dess produkter och tjänster, specifikt relaterat till registrerade varumärken.

Kan vi hjälpa dig?
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....